Fastighetsbolag som har fastigheter i Filipstad

Annons:
I Filipstad finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Filipstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Filipstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Filipstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Filipstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Filipstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Filipstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Filipstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Filipstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Filipstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Filipstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Filipstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Filipstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Filipstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Filipstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Filipstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.


Wärmlansvärden Filipstad AB
Spångbergsv


Fastighetsforum Knut Karlsson KB
Malmg. 12
682 33 Filipstad


Jabi HB
Kungsg. 13
682 30 FILIPSTAD


Pålandsvägens Samfällighetsförening
Pålandsv. 87
682 34 FILIPSTAD


Riksbyggen
Bagareg. 4
682 33 Filipstad


Ryhed Fastigheter & Fritid, AB
Korsg. 25
682 32 FILIPSTAD


Saxå Bruk
Saxån Herrgården
682 92 FILIPSTAD


Saxå Golfklubb
Saxån
682 92 FILIPSTAD


Stiftelsen Filipstadsbostäder
Hantverksg. 22
682 31 Filipstad


Wärmlansvärden AB
Spångbergsv. 17 C
682 31 Filipstad

Annons:

Fastighetsägare i Filipstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Filipstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Filipstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Filipstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Filipstad.

Fastighetsmäklare i Filipstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Filipstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Filipstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Filipstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånare: 6022, år 2010

Här finns mer information om staden Filipstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.