Fastighetsbolag som har fastigheter i Ekshärad

Annons:
I Ekshärad finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ekshärad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ekshärad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ekshärad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ekshärad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ekshärad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ekshärad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ekshärad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ekshärad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ekshärad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ekshärad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ekshärad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ekshärad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ekshärad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ekshärad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ekshärad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.


Basteruds Vägsamfällighet
BasterudYvonne Berglund Fastighetsförmedling
Torsbyv. 2Brunnbergsvägens Vägsamfällighet
TallvAurén Invest AB
Granv. 18Vedica Invest AB
Hjältin 1Nore-Flata Samfällighetsförening
Nore


Acksjön-Aurena Vägsamfällighet
Tallv. 3
683 60 Ekshärad


Anders Lindgren
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Brunnbergsvägens Samfällighetsförening
Tallv. 3
683 60 Ekshärad


Falks Vägmaskiner i Ekshärad AB
Björkv. 10
683 60 Ekshärad


Fastighetsbolaget Sonebrink Ekshärad AB
N. Loffstrand Björkebo
683 62 Ekshärad


Fuggeshedens Samfällighetsförening
Nore 10
683 61 EKSHÄRAD


Håkans i Ekshärad
Klarälvsv. 13
683 60 Ekshärad


Indianbostäder AB
Norev. 7
683 60 Ekshärad


Jäkel, Peter
Byn Byheden
683 62 Ekshärad


Klarälvdalens Fastigheter i Ekshärad AB
Hästfallsv. 21
683 60 Ekshärad


Kulturhuset I Ekshärad KB
Hara Hagalund
683 62 Ekshärad


Skogsmäklarna i Värmland
Kjelléns v. 3
683 60 Ekshärad


Åtjärnsvägens Samfällighetsförening
Tallv. 3
683 60 Ekshärad

Annons:

Fastighetsägare i Ekshärad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ekshärad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ekshärad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ekshärad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ekshärad.

Fastighetsmäklare i Ekshärad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ekshärad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ekshärad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ekshärad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ekshärad

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånare: 1074, år 2010

Här finns mer information om staden Ekshärad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.