Fastighetsbolag som har fastigheter i Deje

Annons:
I Deje finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Deje. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Deje. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Deje så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Deje så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Deje så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Deje. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Deje har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Värmland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Deje

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Deje har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Deje. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Deje du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Deje kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Deje om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Deje. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Deje som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Värmland.


KB Fryken I Torsby
Nordsjötorp 9Risbergsvägens Samfällighetsförening
Berg 7Conny Wenäll AB
älvdalsvAldenfalks Fastighetsbolag HB
BäckvSTRYBER AB
Nordsjötorp 10Dömlevägen 2 AB
KastanjevÅmnesjövägens Samfällighetsförening
Nordsjötorp 9


Deje Verkstad AB
Tjärn 3
669 91 DEJE


FAX Bostäder KB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Fax Bostäder I Filipstad AB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Fax Bostäder I Filipstad KB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Kompetensnavet AB
Orrv. 15
669 31 DEJE


MolkolmsFastigheter AB
Nordsjötorp 9
669 92 Deje


P & C Gren Uthyrning
Industriv. 20
669 31 DEJE


Rekoby Fastigheter i Karlstad KB
Nordsjötorp 9
669 92 Deje


Ricochet Expo AB
Kvarnbråten 4
669 91 DEJE


SIM Reklam AB
Kvarnbråten 4
669 91 DEJE


Stig J Bostads AB
Älvdalsv. 73
669 31 DEJE


Västra Örten AB
Nordsjötorp 9
669 92 Deje

Annons:

Fastighetsägare i Deje

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Deje. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Deje från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Deje som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Deje.

Fastighetsmäklare i Deje

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Deje så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Deje från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Deje riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Deje

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånare: 2742, år 2010

Här finns mer information om staden Deje.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.