Fastighetsbolag som har fastigheter i Vittinge

Annons:
I Vittinge finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vittinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vittinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vittinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vittinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vittinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vittinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vittinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vittinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vittinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vittinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vittinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vittinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vittinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vittinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vittinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Pär O Kristina Johansson
Sanda


Anna Fredriksson Fastighetsförmedling AB
Kättbo 212
744 95 VITTINGE


Svea Fastighetsbyrå AB
Kättbo 212
744 95 VITTINGE

Annons:

Fastighetsägare i Vittinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vittinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vittinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vittinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vittinge.

Fastighetsmäklare i Vittinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vittinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vittinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vittinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vittinge

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånare: 460, år 2010

Här finns mer information om staden Vittinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.