Fastighetsbolag som har fastigheter i Vattholma

Annons:
I Vattholma finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vattholma. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vattholma. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vattholma så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vattholma så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vattholma så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vattholma. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vattholma har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vattholma

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vattholma har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vattholma. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vattholma du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vattholma kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vattholma om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vattholma. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vattholma som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Wilhelm Von Essen
Lena


Malmvågen Fastigheter AB
Vattholma Villinge 107
743 92 VATTHOLMA


Vattholma Bruksgårds Samfälligh.För
Bruksgårdarna 30
743 50 VATTHOLMA

Annons:

Fastighetsägare i Vattholma

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vattholma. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vattholma från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vattholma som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vattholma.

Fastighetsmäklare i Vattholma

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vattholma så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vattholma från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vattholma riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vattholma

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånare: 1427, år 2010

Här finns mer information om staden Vattholma.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.