Fastighetsbolag som har fastigheter i Vänge

Annons:
I Vänge finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vänge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vänge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vänge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vänge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vänge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vänge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vänge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vänge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vänge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vänge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vänge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vänge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vänge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vänge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vänge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Borrsätra Samfällighetsförening
BrunnsgårdenBrunna Vägförening
ArkitektvÅlands Kyrka-Överbo Samfällighetsförening
GällsätraAble AB
Vänge-källberga 62Generic Constructions Stockholm AB
Långmyran 443Johansson Fastigheter AB
SvedbovGöran Lennartsson Konsult
SvedbovSkrikbackens Samfällighetsförening
Tibble


Bovarest Fastigheter AB
Ålands-västerby 306
740 20 Vänge


Lundby Samfällighetsförening
Kil 85
740 20 Vänge


Mh Entreprenad
Vangsby Ängsv. 1
740 20 Vänge


Mikael Hägg Entreprenad AB
Vangsby Ängsv. 1
740 20 Vänge


Smedstorps Samfällighetsförening
Vänge Smedstorp
740 20 Vänge


Svensk Fastighetsexploatering AB
Finnsta 228 D
740 20 Vänge


Sören Janssons Åkeri
Parisvägen 1
740 20 Vänge


Tjälinge-Blåbärsmossens Samfällighetsför
Tjälinge
740 20 Vänge


Vänge Samfällighetsförening
Brunna Åkerv. 1
740 20 Vänge

Annons:

Fastighetsägare i Vänge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vänge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vänge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vänge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vänge.

Fastighetsmäklare i Vänge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vänge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vänge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vänge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vänge

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånare: 1331, år 2010

Här finns mer information om staden Vänge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.