Fastighetsbolag som har fastigheter i Uppsala

Annons:
I Uppsala finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Uppsala. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Uppsala. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Uppsala så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Uppsala så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Uppsala så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Uppsala. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Uppsala har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Uppsala

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Uppsala har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Uppsala. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Uppsala du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Uppsala kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Uppsala om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Uppsala. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Uppsala som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.

BoMäklarna Törnblom & Hedenskog
Strandbodkilen 3
753 24 UPPSALA


Dufbäck & Co Fastighetsmäklare
Börjeg. 8
753 13 UPPSALA


Företagslokaler i Uppsala AB
Verkstadsg. 2
753 23 Uppsala


Industrihus AB, Uppsala kommuns
Salag. 18 A
753 30 Uppsala


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Drottningg. 3
753 10 Uppsala


Riksmäklaren
Vaksalag. 5 Gränby Centrum
753 20 UPPSALA


SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum
Hamnesplanaden 3
753 19 UPPSALA


SETUNE UPSALA AB
Björkgatan 73
753 23 Uppsala


Upplands Boservice AB
Märstag. 4
753 23 Uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
018 - 471 75 00Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag
Valthornsv. 1 C
756 50 UPPSALA


Uppsalahem AB
S:t Persg. 28
751 04 UPPSALA


Värderingsinstitutet & Löhman FastighetsKonsulter AB
Björkg. 73
753 23 Uppsala

Annons:

Fastighetsägare i Uppsala

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Uppsala. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Uppsala från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Uppsala som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Uppsala.

Fastighetsmäklare i Uppsala

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Uppsala så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Uppsala från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Uppsala riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Uppsala

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånare: 140454, år 2010

Här finns mer information om staden Uppsala.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.