Fastighetsbolag som har fastigheter i Tierp

Annons:
I Tierp finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tierp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tierp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tierp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tierp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tierp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tierp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tierp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tierp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tierp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tierp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tierp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tierp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tierp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tierp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tierp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.

Fastighetsbyrån
Centralg. 18
815 38 TIERP


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Centralplan 2 B
815 38 TIERP


Melins Cykel & Sport AB
Greveg. 27 A
815 40 Tierp


Rama Fastigheter AB
Sveav. 25
815 40 Tierp


Tierp Boservice AB
Ostronv. 35 B
815 45 TIERP


Tierps Kommunfastigheter AB
Centralg. 17
815 38 TIERP

Annons:

Fastighetsägare i Tierp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tierp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tierp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tierp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tierp.

Fastighetsmäklare i Tierp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tierp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tierp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tierp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tierp

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånare: 5587, år 2010

Här finns mer information om staden Tierp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.