Fastighetsbolag som har fastigheter i Tärnsjö

Annons:
I Tärnsjö finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tärnsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tärnsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tärnsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tärnsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tärnsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tärnsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tärnsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tärnsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tärnsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tärnsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tärnsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tärnsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tärnsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tärnsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tärnsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Jägartorp Fastigheter AB
HolvastbyProgema Fastighets AB
Fabriksv. 7Tärnsjö Bostäder AB
Kapellv


Absorbiz AB
Åby 502
740 45 TÄRNSJÖ


Animalcompaniet
Hebron 219
740 45 TÄRNSJÖ


Faster Veras Fastighetsförvaltning AB
Östa Byv. 79
740 45 TÄRNSJÖ


K-Bo Gross AB
Industriv. 1
740 45 TÄRNSJÖ


Olas Fastighetsservice
Ulebo 209
740 45 TÄRNSJÖ


Stb Bygg AB
Östa 511
740 45 TÄRNSJÖ


Tärnsjökorset AB
Värdshusv. 2
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Fastighetsägare i Tärnsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tärnsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tärnsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tärnsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tärnsjö.

Fastighetsmäklare i Tärnsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tärnsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tärnsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tärnsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tärnsjö

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånare: 1221, år 2010

Här finns mer information om staden Tärnsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.