Fastighetsbolag som har fastigheter i Storvreta

Annons:
I Storvreta finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Storvreta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Storvreta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Storvreta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Storvreta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Storvreta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Storvreta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Storvreta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Storvreta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Storvreta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Storvreta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Storvreta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Storvreta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Storvreta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Storvreta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Storvreta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Månskenets Samfällighetsförening
Månskensv. 11Kso Tech KB
StubbåkersvElbe Fastighetsservice HB
ärentunaLindholm, Anders
HasselvStorvreta Fastighetsägares Ek För
OrionvJ Pettersson Fastighetstjänst
VaxmyraÅke Anderssons Gräv
östaJan Eriks Tvärvägs Samfällighetsförening
Jan Eriks Tvärv. 16


Hedbybe, AB
Markegångsv. 5 B
743 30 STORVRETA


KB Edsätra 37:1 I Fagerviken
Jan Eriks v. 10 B
743 30 STORVRETA


Lyckebo Samfällighetsförening
Slöjmolnsv. 11
743 35 Storvreta


Norrskenets Samfällighetsförening
Stjärnv. 12
743 35 Storvreta


Norrstjärnans Samfällighetsförening
Stjärnv. 10
743 35 Storvreta


Regnbågens Samfällighetsförening
Åskmolnsv. 30 A
743 35 Storvreta


Södra Årby Samfällighetsförening
Markegångsv. 11 E
743 30 STORVRETA


Ängeby Gårdsprodukter
Ängeby
743 91 Storvreta


Årby Samfällighetsförening
Markegångsv. 52
743 30 STORVRETA

Annons:

Fastighetsägare i Storvreta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Storvreta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Storvreta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Storvreta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Storvreta.

Fastighetsmäklare i Storvreta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Storvreta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Storvreta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Storvreta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Storvreta

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånare: 6347, år 2010

Här finns mer information om staden Storvreta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.