Fastighetsbolag som har fastigheter i Skyttorp

Annons:
I Skyttorp finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skyttorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skyttorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skyttorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skyttorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skyttorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skyttorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skyttorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skyttorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skyttorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skyttorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skyttorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skyttorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skyttorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skyttorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skyttorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Kungstomt Samfällighetsförening
Sjöängsv. 2Jps Bud & Transport
MoränvÖrkälla-Spångbo Samfällighetsförening
Örkälla 90


Kenneths Fastighet O Allservice AB
Tensta-knivsta 65
743 94 SKYTTORP


Knypplavägens Samfällighetsförening
Knypplanv. 16
743 94 SKYTTORP


Örkälla Samfällighetsförening
Örkälla 96
743 94 SKYTTORP

Annons:

Fastighetsägare i Skyttorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skyttorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skyttorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skyttorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skyttorp.

Fastighetsmäklare i Skyttorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skyttorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skyttorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skyttorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skyttorp

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Yta: 88,98 hektar
Invånare: 666, år 2010

Här finns mer information om staden Skyttorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.