Fastighetsbolag som har fastigheter i Skutskär

Annons:
I Skutskär finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skutskär. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skutskär. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skutskär så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skutskär så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skutskär så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skutskär. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skutskär har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skutskär

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skutskär har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skutskär. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skutskär du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skutskär kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skutskär om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skutskär. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skutskär som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Åkerlinds Förvaltnings AB
IndustrigLångsand-Gårdskärs Samfällighetsförening
HallonstigenPrintnav AB
IndustrigMur & Bygg i Skutskär AB
HamnvKolåsens Vägförening
Trålv. 1Nord Upplands Pellets
Gävlev. 40


Cachet KB
Egon Sigfrid Engberg M.E.F.
Gårdskärsv. 68
814 93 SKUTSKÄR


Familjen Nyström AB
Tegelbruksv. 3
814 93 SKUTSKÄR


Folkets Hus Skutskär
Gävlev. 24
814 31 SKUTSKÄR


Lt-Förvaltnings AB
Industrig. 6
814 41 Skutskär


Långsands Samfällighetsförening
Gnopslingan 256
814 93 SKUTSKÄR


Olssons Rör Skutskär AB
Industrig. 9
814 41 Skutskär


Skyhem AB
Reng. 9
814 40 SKUTSKÄR


Sund Fastighet
Östra v. 15 E
814 32 Skutskär


Svensk Fastighetsförmedling
Centralg. 14 B
814 30 Skutskär


Älvkarlebyhus AB
Hårstag. 3
814 30 Skutskär

Annons:

Fastighetsägare i Skutskär

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skutskär. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skutskär från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skutskär som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skutskär.

Fastighetsmäklare i Skutskär

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skutskär så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skutskär från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skutskär riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skutskär

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånare: 6075, år 2010

Här finns mer information om staden Skutskär.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.