Fastighetsbolag som har fastigheter i Skokloster

Annons:
I Skokloster finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skokloster. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skokloster. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skokloster så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skokloster så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skokloster så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skokloster. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skokloster har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skokloster

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skokloster har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skokloster. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skokloster du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skokloster kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skokloster om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skokloster. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skokloster som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Pehrssons Idrottsförlag & Fastigheter
BrunnvM2 Gruppen
AbbotvBagarbo Samfällighetsförening
BergaN Partner AB
Dammenleden 1Klosterhus AB
AbbotvKyrkbyns Samfällighetsförening
Skoklosterv. 80Terrabus AB
Skoklosterv. 68Trädgårds Akuten I Söderskogen
Kärrsångarv


73 Fastigheter AB
Kärrsångarv. 14
746 95 Skokloster


AB Halvön
Skoklosterv. 68
746 96 SKOKLOSTER


Görlunds Fastigheter, AB
Pukslagarens v. 18
746 96 SKOKLOSTER


Mälarlund AB
Pukslagarens v. 18
746 96 SKOKLOSTER


Sfhf Idealbyns Samfälligh.Förening
Abbedissav. 22
746 95 Skokloster


Slottskogens Samfällighetsförening
Kullav. 7
746 96 SKOKLOSTER


Slottsskogens Vägförening
Österkvarnsv.
746 96 SKOKLOSTER


Söderskogens Samfällighetsförening
Hummeldalsvägen 4
746 95 Skokloster

Annons:

Fastighetsägare i Skokloster

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skokloster. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skokloster från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skokloster som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skokloster.

Fastighetsmäklare i Skokloster

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skokloster så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skokloster från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skokloster riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skokloster

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånare: 1742, år 2000

Här finns mer information om staden Skokloster.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.