Fastighetsbolag som har fastigheter i Skärplinge

Annons:
I Skärplinge finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skärplinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skärplinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skärplinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skärplinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skärplinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skärplinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skärplinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skärplinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skärplinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skärplinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skärplinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skärplinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skärplinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skärplinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skärplinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Åkerby Bygatas Samfällighetsförening
Åkerby 268Deremars Fastighet AB
OlÖsteränge Vägsamfällighet
österängeÅkerby Samfällighetsförening
ÅkerbyStorm I Öregrund AB
KöpstavHållstrand Jansson Fastigheter AB
Lillgärdsv. 10Skärplinge Fastighetsförvaltning AB
Salbergav


Bygg & Bo AB
Humlegårdsv. 6
819 30 SKÄRPLINGE


Erek Fastigheter AB
Salbergav. 5
819 30 SKÄRPLINGE


Grönö Samfällighetsförening
Grönö 314
819 61 SKÄRPLINGE


Gällbo Samfällighetsförening
Gällbo 225
819 61 SKÄRPLINGE


Meldgaard Fastighetsbyrå AB
Tierpsv. 4
819 30 SKÄRPLINGE


Skärplinge Hus AB
Köpstav. 4
819 30 SKÄRPLINGE


Svenskärs Samfällighetsförening
Svenskär 101
819 61 SKÄRPLINGE

Annons:

Fastighetsägare i Skärplinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skärplinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skärplinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skärplinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skärplinge.

Fastighetsmäklare i Skärplinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skärplinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skärplinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skärplinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skärplinge

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånare: 673, år 2010

Här finns mer information om staden Skärplinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.