Fastighetsbolag som har fastigheter i Runhällen

Annons:
I Runhällen finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Runhällen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Runhällen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Runhällen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Runhällen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Runhällen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Runhällen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Runhällen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Runhällen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Runhällen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Runhällen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Runhällen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Runhällen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Runhällen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Runhällen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Runhällen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.

Niklas Sunden Hästfirma
Hallarsjö 401
744 93 Runhällen

Annons:

Fastighetsägare i Runhällen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Runhällen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Runhällen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Runhällen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Runhällen.

Fastighetsmäklare i Runhällen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Runhällen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Runhällen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Runhällen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Runhällen

Runhällen är en tätort i Heby kommun i Uppsala län (Uppland). Samhället ligger cirka 12 kilometer norr om Heby och ett par kilometer sydost om Enåkers kyrkby. Orten hade 217 invånare år 2010. Runhällen var tidigare stationssamhälle och järnvägsknut, men har idag inga större arbetsgivare.

Yta: 49,81 hektar
Invånare: 217, år 2010

Här finns mer information om staden Runhällen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.