Fastighetsbolag som har fastigheter i Östhammar

Annons:
I Östhammar finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Östhammar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Östhammar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Östhammar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Östhammar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Östhammar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Östhammar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Östhammar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Östhammar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Östhammar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Östhammar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Östhammar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Östhammar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Östhammar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Östhammar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Östhammar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.

Fastighetsbyrån
Drottningg. 7
742 31 ÖSTHAMMAR


Iss Facility Services AB
FORSMARKSVERKEN
742 03 östhammar


Johanssons Gårdshotell
Kyrkog. 4
742 32 östhammar


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Rådhusg. 4 A
742 31 ÖSTHAMMAR


Östhammar Bil och Motor
Fabriksv. 10
742 34 östhammar

Annons:

Fastighetsägare i Östhammar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Östhammar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Östhammar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Östhammar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Östhammar.

Fastighetsmäklare i Östhammar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Östhammar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Östhammar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Östhammar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånare: 4534, år 2010

Här finns mer information om staden Östhammar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.