Fastighetsbolag som har fastigheter i Östervåla

Annons:
I Östervåla finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Östervåla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Östervåla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Östervåla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Östervåla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Östervåla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Östervåla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Östervåla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Östervåla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Östervåla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Östervåla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Östervåla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Östervåla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Östervåla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Östervåla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Östervåla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Kalles Fastighetsservice
Åbyv. 26Lars-Erik Eriksson
TelegatanBygg-Sven I Östervåla Fastighets AB
DalvA & A Fastighetsförvaltning
StämjärnsvÅkerby Samfällighetsförening
ÅkerbyNyskogsvägens Samfällighetsförening
SkogboGysingebostäder AB
HovbergavFöretagshuset Dalvägen i Östervåla AB
Dalv


Bjurvalla Bostäder AB
Bjurvalla 243
740 46 ÖSTERVÅLA


Drömmen Om Smedsbo AB
Norrsälja
740 46 ÖSTERVÅLA


Fredsbacken AB
Huggle 333
740 46 ÖSTERVÅLA


Kaax
Lindsbro 639
740 46 ÖSTERVÅLA


Mäklarcentrum Rolf Larsson AB
St. Torget 4
740 46 ÖSTERVÅLA


Pär-Inge Larsson AB
Gräsbov. 1
740 46 ÖSTERVÅLA


Upplanda Samfällighetsförening
Upplanda 366
740 46 ÖSTERVÅLA


Wåhlén, Anna
Villag. 17
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Fastighetsägare i Östervåla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Östervåla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Östervåla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Östervåla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Östervåla.

Fastighetsmäklare i Östervåla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Östervåla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Östervåla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Östervåla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånare: 1595, år 2010

Här finns mer information om staden Östervåla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.