Fastighetsbolag som har fastigheter i Österbybruk

Annons:
I Österbybruk finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Österbybruk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Österbybruk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Österbybruk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Österbybruk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Österbybruk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Österbybruk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Österbybruk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Österbybruk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Österbybruk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Österbybruk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Österbybruk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Österbybruk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Österbybruk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Österbybruk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Österbybruk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Jalt AB
Åby 152Vontis Bygg AB
Arvid Lindmans v. 1Vaktmästarexp
Harviksv. 1Valonfastigheter ABAB Wallins Bygg- & Industrimontage
Storrymningsv. 8
748 30 österbybruk


Buddby Samfällighetsförening
Buddby 3460
748 93 ÖSTERBYBRUK


Dannemora Maskin & Montageservice AB
Karl Kihlboms v. 13
748 30 österbybruk


Eriksson, Gert
Pesarby 125
748 93 ÖSTERBYBRUK


Films Samfällighetsför.
Gert Eriksson
Vavds Samfällighetsför
Karl Kihlboms v. 11
748 30 österbybruk


Vit Måleri & Bygg, AB
Mumsarby 134
748 93 ÖSTERBYBRUK

Annons:

Fastighetsägare i Österbybruk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Österbybruk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Österbybruk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Österbybruk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Österbybruk.

Fastighetsmäklare i Österbybruk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Österbybruk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Österbybruk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Österbybruk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Österbybruk

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånare: 2272, år 2010

Här finns mer information om staden Österbybruk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.