Fastighetsbolag som har fastigheter i Örsundsbro

Annons:
I Örsundsbro finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Örsundsbro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Örsundsbro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Örsundsbro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Örsundsbro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Örsundsbro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Örsundsbro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Örsundsbro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Örsundsbro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Örsundsbro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Örsundsbro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Örsundsbro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Örsundsbro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Örsundsbro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Örsundsbro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Örsundsbro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Järnlodet Friibergh AB
KullaCasso AB
GirestaHässle-Eriksdals Vägsamfällighetsförening
FittjaUlla Eriksson
FittjaB Kumlins Fastighets AB
IndustrivDaniel & Inga-Lill
Enköpingsv. 23Adando Verksamhetsutvecklarna AB
VillavJ.A Hovbergs
Gryta


Björktorps Samfällighetsförening
Aspv. 9
749 63 örsundsbro


Dammkärrets Samfällighetsföreing
Åsv. 11
749 63 örsundsbro


Grass Fastigheter, AB
Industriv. 18
749 60 ÖRSUNDSBRO


H Estate AB
Enköpingsv. 11
749 60 ÖRSUNDSBRO


JW Byggkonsult AB
Skogsv. 1
749 61 örsundsbro


Lindborgs Förvaltning I Mälardalen AB
Fröslunda Varsta 18
749 62 ÖRSUNDSBRO


Säbyängsvägens Samfällighetsförening
Gryta-säby 8
749 63 örsundsbro


TIBI Fastigheter AB
Mistelv. 22
749 61 örsundsbro


Vinterledets Samfällighetsförening
Nysätra herrymningen
749 63 örsundsbro

Annons:

Fastighetsägare i Örsundsbro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Örsundsbro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Örsundsbro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Örsundsbro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Örsundsbro.

Fastighetsmäklare i Örsundsbro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Örsundsbro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Örsundsbro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Örsundsbro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Örsundsbro

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånare: 1813, år 2010

Här finns mer information om staden Örsundsbro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.