Fastighetsbolag som har fastigheter i Öregrund

Annons:
I Öregrund finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Öregrund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Öregrund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Öregrund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Öregrund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Öregrund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Öregrund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Öregrund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Öregrund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Öregrund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Öregrund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Öregrund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Öregrund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Öregrund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Öregrund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Öregrund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Svensk Fastighetsförmedling
RådhusgÖregrunds Båtförvaring AB
VarvsvSjömärket Öregrund AB
LånggHans-Allan & Susanne Förvaltning AB
StrandgÖregrunds Södra Vägförening
FuruskärsvägenGräsö Fastigheter AB
VarvsvFastighetsmäklare Axel Holmgrens Efterträdare He
S


Fastighetsbolaget Östhammar Öregrund 8:19 AB
Västerg. 65
742 42 ÖREGRUND


Grepen Marin AB
Kärrdalsv. 23
742 43 öregrund


Igelns Samfällighetsförening
Vales v. 15
742 41 öregrund


Investergatan 2 AB
Västerg. 2 A
742 42 ÖREGRUND


Regab Förvaltning AB
Långg. 67 B
742 42 ÖREGRUND


Sommarkvarteret AB
Gellmansg. 27
742 41 öregrund


Vaktmästarexp
Jungmansg. 24
742 41 öregrund


Öregrund - Gräsö Fastighetsbyrå
Furuskärsv. 49
742 43 öregrund


Öregrund-Gräsö Fastighetsbyrå
Rådhusg. 15
742 42 ÖREGRUND

Annons:

Fastighetsägare i Öregrund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Öregrund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Öregrund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Öregrund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Öregrund.

Fastighetsmäklare i Öregrund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Öregrund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Öregrund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Öregrund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Öregrund

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånare: 1555, år 2010

Här finns mer information om staden Öregrund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.