Fastighetsbolag som har fastigheter i Örbyhus

Annons:
I Örbyhus finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Örbyhus. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Örbyhus. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Örbyhus så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Örbyhus så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Örbyhus så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Örbyhus. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Örbyhus har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Örbyhus

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Örbyhus har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Örbyhus. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Örbyhus du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Örbyhus kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Örbyhus om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Örbyhus. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Örbyhus som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Fillsarby 4:8 och 4:9
Mänstav. 90Fastighetsmäklare S-G Lundin
Täbo 155Skärvagsvallens Samfällighetsförening
UpplandaBergströms Alltjänst
Ål 122P Holmqvist Alltjänst AB
Vendelv


Daliabygg & Fastighetsservice, AB
Dannemorav. 26
748 42 ÖRBYHUS


Ekstav Anders För Fastigheten Kläringe 2:1
Kläringe
748 95 ÖRBYHUS


Ekö Åkeri HB
Tegelsmorav. 32
748 42 ÖRBYHUS


Fastighets AB Stenberget
Holvarbo 304
748 95 ÖRBYHUS


HB Träsängen
Hambergs I Vendel AB
Husby
748 95 ÖRBYHUS


Hambergs i Vendel AB
070 - 537 72 60Lkw:S Maskiner AB
Kläringe 210
748 95 ÖRBYHUS


Peter Eriksson Handel
Gundbo 101
748 95 ÖRBYHUS


T. Blomquist Plåt & Fastighet AB
Alv. 10
748 42 ÖRBYHUS


Tobo/Örbyhus Ff
Idrottsv.
748 42 ÖRBYHUS


Örbyhus Gods AB
0295 - 101 84


Annons:

Fastighetsägare i Örbyhus

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Örbyhus. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Örbyhus från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Örbyhus som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Örbyhus.

Fastighetsmäklare i Örbyhus

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Örbyhus så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Örbyhus från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Örbyhus riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Örbyhus

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånare: 1984, år 2010

Här finns mer information om staden Örbyhus.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.