Fastighetsbolag som har fastigheter i Månkarbo

Annons:
I Månkarbo finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Månkarbo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Månkarbo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Månkarbo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Månkarbo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Månkarbo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Månkarbo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Månkarbo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Månkarbo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Månkarbo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Månkarbo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Månkarbo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Månkarbo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Månkarbo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Månkarbo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Månkarbo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.

Arnesson Fastighet HB
Åsv. 9
815 69 MÅNKARBO


BOEMA Fastighetsservice AB
Ubblixbo 120
815 95 Månkarbo

Annons:

Fastighetsägare i Månkarbo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Månkarbo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Månkarbo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Månkarbo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Månkarbo.

Fastighetsmäklare i Månkarbo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Månkarbo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Månkarbo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Månkarbo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Månkarbo

Månkarbo är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Orten ligger cirka 12 km söder om Tierp och 20 kilometer norr om Björklinge i Uppsala kommun. Den gamla E4:an (Länsväg C 600) går genom orten som är belägen ett par kilometer väster om den nuvarande E4 som är motorväg.

Yta: 91,21 hektar
Invånare: 666, år 2010

Här finns mer information om staden Månkarbo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.