Fastighetsbolag som har fastigheter i Knutby

Annons:
I Knutby finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Knutby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Knutby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Knutby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Knutby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Knutby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Knutby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Knutby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Knutby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Knutby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Knutby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Knutby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Knutby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Knutby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Knutby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Knutby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Ingeborgsby Väg Samfällighetsfören.
Ingeborgsby 42Gränsta Lokal och Konferens AB
Gränsta 319Knarrarnäs Parkerings Samfällighetsförening
BofinkensJMT-Fastighets AB
SotterGränstaholm AB
Gränsta 207


Burvik Tomt AB
Burvik
740 12 KNUTBY


Gränsta Förvaltning AB
Gränsta 319
740 12 KNUTBY


Ingeborgsby Samfällighetsförening
Ingeborgsby 42
740 12 KNUTBY


Roger Göran Arne Norelius
Knutby-ekeby Säteri 6
740 12 KNUTBY

Annons:

Fastighetsägare i Knutby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Knutby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Knutby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Knutby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Knutby.

Fastighetsmäklare i Knutby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Knutby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Knutby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Knutby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Knutby

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånare: 564, år 2010

Här finns mer information om staden Knutby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.