Fastighetsbolag som har fastigheter i Knivsta

Annons:
I Knivsta finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Knivsta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Knivsta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Knivsta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Knivsta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Knivsta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Knivsta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Knivsta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Knivsta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Knivsta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Knivsta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Knivsta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Knivsta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Knivsta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Knivsta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Knivsta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Fagerviks Samfällighetsförening
FagervikKnivsta Hermans Maskin AB
Oxhagen


Aktiv Förvaltning Vikström AB
Rubanksg. 4
741 71 Knivsta


Alsike Fastighets AB
Centralv. 18
741 40 Knivsta


Alsike Rör & VVS, HB
Boängsv. 54
741 92 KNIVSTA


Alsike Snickerifabrik AB
Björkkällev. 44
741 92 KNIVSTA


Arento AB
Förrådsv. 23
741 30 KNIVSTA


KnivstaMäklaren
018 - 38 13 20Långhundra Samfällighetsförening
Grindstugev. 12
741 95 Knivsta


R & B Logistik AB
Ledinge
741 90 KNIVSTA


Skuggans Samfällighetsförening
Skuggan 1
Knivsta


Westberg Bygg&Fastighets, AB
Husby By 107
741 95 Knivsta

Annons:

Fastighetsägare i Knivsta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Knivsta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Knivsta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Knivsta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Knivsta.

Fastighetsmäklare i Knivsta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Knivsta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Knivsta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Knivsta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Knivsta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånare: 7081, år 2010

Här finns mer information om staden Knivsta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.