Fastighetsbolag som har fastigheter i Karlholmsbruk

Annons:
I Karlholmsbruk finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Karlholmsbruk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Karlholmsbruk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Karlholmsbruk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Karlholmsbruk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Karlholmsbruk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Karlholmsbruk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Karlholmsbruk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Karlholmsbruk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Karlholmsbruk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Karlholmsbruk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Karlholmsbruk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Karlholmsbruk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Karlholmsbruk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Karlholmsbruk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Karlholmsbruk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Karlholm Utveckling KB
Lancashirev. 30Juhmper Fastighetsutveckling AB
FurugKjell Andersson Idéutveckling KB
SnatraÖstergärdsvägens Samfällighetsför
Snatraby 126Karlholms Fastighetsförvaltning AB
Lancashirev. 30


Finnerångers Samfällighetsförening
Lämpersbo
819 62 KARLHOLMSBRUK


Sandby Samfällighetsförening
Sandby 303
819 62 KARLHOLMSBRUK


Sandby Skrot Och Metall
Sandby 316
819 62 KARLHOLMSBRUK


Tämnaråns-Sandbyåns Bevattningssamfällighetsför
Näs
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Fastighetsägare i Karlholmsbruk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Karlholmsbruk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Karlholmsbruk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Karlholmsbruk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Karlholmsbruk.

Fastighetsmäklare i Karlholmsbruk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Karlholmsbruk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Karlholmsbruk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Karlholmsbruk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Karlholmsbruk

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånare: 1150, år 2010

Här finns mer information om staden Karlholmsbruk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.