Fastighetsbolag som har fastigheter i Järlåsa

Annons:
I Järlåsa finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Järlåsa. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Järlåsa. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Järlåsa så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Järlåsa så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Järlåsa så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Järlåsa. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Järlåsa har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Järlåsa

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Järlåsa har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Järlåsa. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Järlåsa du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Järlåsa kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Järlåsa om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Järlåsa. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Järlåsa som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Järlåsa Dalkarsbo 1:2 Mfl Dikningsf Samf För
JärlåsaFribergavägens Samfällighetsförening
SkinnarslättenOrdeus Anette, Ekonomi
Järlåsa-dalkarlsbo 8Östfora Samfällighetsförening
östforaLindfalk Fastigheter & Allservice
JärvstigenJärlåsa Vägförening
SkånskaVackerå - Lindstavägens Samfällighetsförening
LindstaBREDSJÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
BredsjöRosenbacka Samfällighetsförening
Rosenbackav


Ajko Entreprenad I Dalkarlsbo KB
Järlåsa-dalkarlsbo 8
744 97 Järlåsa


Axtorps Vägförening
Axtorp
JÄRLÅSA


BLACKSTAVALLS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Blackbo Bygg AB
Blackbo 27
744 97 Järlåsa

Annons:

Fastighetsägare i Järlåsa

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Järlåsa. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Järlåsa från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Järlåsa som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Järlåsa.

Fastighetsmäklare i Järlåsa

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Järlåsa så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Järlåsa från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Järlåsa riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Järlåsa

Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Yta: 56,67 hektar
Invånare: 493, år 2010

Här finns mer information om staden Järlåsa.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.