Fastighetsbolag som har fastigheter i Heby

Annons:
I Heby finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Heby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Heby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Heby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Heby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Heby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Heby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Heby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Heby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Heby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Heby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Heby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Heby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Heby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Heby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Heby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Pershyttan Skog AB
Starfors


Fastighetsbyrån
Kyrkog. 6
744 31 HEBY


Hebygårdar AB
Stationsv. 2
744 31 HEBY


Morgongåva Bostäder AB
Talltorpsvägens SamfällighetsföreningAnnons:

Fastighetsägare i Heby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Heby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Heby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Heby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Heby.

Fastighetsmäklare i Heby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Heby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Heby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Heby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Heby

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånare: 2550, år 2010

Här finns mer information om staden Heby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.