Fastighetsbolag som har fastigheter i Hargshamn

Annons:
I Hargshamn finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hargshamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hargshamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hargshamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hargshamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hargshamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hargshamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hargshamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hargshamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hargshamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hargshamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hargshamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hargshamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hargshamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hargshamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hargshamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Östergårdens Måleri & Chaufförstjänst
MoxbodaHargs Bruk AB
Harg 401Jonas och Inta Mårtensson Water And Environment
Solgårdsv. 1


Christineholms Egendom AB
Harg
742 95 Hargshamn


Delka Förvaltning AB
Sanda 206
742 95 Hargshamn


Östhammars Golv & Fastigheter AB
Stockby 119
742 95 Hargshamn

Annons:

Fastighetsägare i Hargshamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hargshamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hargshamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hargshamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hargshamn.

Fastighetsmäklare i Hargshamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hargshamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hargshamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hargshamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hargshamn

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Yta: 81 hektar
Invånare: 312, år 2010

Här finns mer information om staden Hargshamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.