Fastighetsbolag som har fastigheter i Hållnäs

Annons:
I Hållnäs finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hållnäs. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hållnäs. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hållnäs så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hållnäs så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hållnäs så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hållnäs. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hållnäs har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hållnäs

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hållnäs har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hållnäs. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hållnäs du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hållnäs kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hållnäs om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hållnäs. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hållnäs som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


SLADA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
SladaLars Åke Årman
Gudinge 365Bröderna Persson
KussilHåkan Andersson Entreprenad AB
EdsätraÄngskärs-Skatens Fiskehamnsför. UpaEdsätra El- Och Fastighetstjänst
Edsätra 305
819 63 HÅLLNÄS


Enbo Motor
Edvalla Edvallav. 22
819 64 Hållnäs


Gammelkolningens Samfällighetför
Edvalla 4322
819 64 Hållnäs


Hållnäs Konstkoloni HB
Hållen 429
819 64 Hållnäs


Vedlösa Vägsamfällighet
Storsten 111
819 64 Hållnäs

Annons:

Fastighetsägare i Hållnäs

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hållnäs. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hållnäs från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hållnäs som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hållnäs.

Fastighetsmäklare i Hållnäs

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hållnäs så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hållnäs från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hållnäs riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hållnäs

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånare: 87, år 2010

Här finns mer information om staden Hållnäs.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.