Fastighetsbolag som har fastigheter i Häggeby

Annons:
I Häggeby finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Häggeby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Häggeby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Häggeby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Häggeby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Häggeby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Häggeby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Häggeby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Häggeby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Häggeby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Häggeby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Häggeby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Häggeby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Häggeby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Häggeby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Häggeby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Wärsta Trading AB
GårdavägenJeanette Magnusson
Häggeby


Acrid Bygg & Fastighet AB
Slottsskogsleden 11
746 94 HÄGGEBY


D. Carlberg & Son Intressenter AB
Häggebylundsv. 15
746 94 HÄGGEBY


Häggeby Västra Väg Samf
Hasslav. 4
746 94 HÄGGEBY


Rölunda Invest AB
Rölunda gårds väg
746 94 HÄGGEBY


Stefan Carlsson M.E.F.
Måttans Byv. 4
746 94 HÄGGEBY

Annons:

Fastighetsägare i Häggeby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Häggeby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Häggeby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Häggeby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Häggeby.

Fastighetsmäklare i Häggeby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Häggeby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Häggeby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Häggeby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Häggeby

Häggeby är en by och småort i Skuttunge socken, Uppsala kommun. Bebyggelsen i anslutning till Björklingeån ingår i Björklinges tätortsavgränsning. Den västra delen av bebyggelsen ingår sedan 2000 ett fritidshusområde och sedan 2005 också inom en småort.

Yta: 29 hektar
Invånare: 101, år 2010

Här finns mer information om staden Häggeby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.