Fastighetsbolag som har fastigheter i Grillby

Annons:
I Grillby finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Grillby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Grillby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Grillby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Grillby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Grillby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Grillby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Grillby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Grillby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Grillby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Grillby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Grillby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Grillby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Grillby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Grillby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Grillby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Ps Bygg AB
VillbergaRucus AB
BoglösaRovab Fastighet Och Lantbruk AB
LötSven Sundberg Fastigheter AB
Hacksta Unnesta 17Esslab Fastigheter AB
Biblioteksg. 6VCT Förvaltning AB
Vällingev. 16


Ackurat Projekt
Löt Ågersta 2
749 51 GRILLBY


Blåmyran I Enköping AB
Löt Bäddarö Gård 1
749 51 GRILLBY


Esslab Fastigheter AB
Biblioteksg. 6
749 52 Grillby


Ingrid Anna Kristina Bergström
Hacksta Hälgesta 2
749 51 GRILLBY


Jla Bygg och Fastighet, AB
Hacksta Unnesta 15
749 51 GRILLBY


Lena Myrsten AB
Litslena Tyresta 1
749 51 GRILLBY


Möbler och Ting
Litslena Skäggesta Gård 1
749 51 GRILLBY


Save & Gain AB
Länsv. 9
749 52 Grillby


Stark Invest AB
Löt Ramby 20
749 51 GRILLBY


Stiftelsen Heliga Philothei Ortodoxa Kloster
Villberga-backa 13
749 51 GRILLBY


Torö Förrådstjänst KB
Villag. 38
749 52 Grillby

Annons:

Fastighetsägare i Grillby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Grillby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Grillby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Grillby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Grillby.

Fastighetsmäklare i Grillby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Grillby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Grillby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Grillby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Grillby

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånare: 972, år 2010

Här finns mer information om staden Grillby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.