Fastighetsbolag som har fastigheter i Gimo

Annons:
I Gimo finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gimo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gimo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gimo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gimo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gimo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gimo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gimo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gimo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gimo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gimo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gimo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gimo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gimo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gimo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gimo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Rörmyrvägens Samfällighetsförening
RovsättraGimo Ventilationsteknik AB
LystaStenhusgatan Samfällighetsför
Stenhusg. 24Lyktan i Gimo
HyttgGimo Industricenter KB
LilldammsvFlymyra-Ramhälls Samfällighetsförening
Lysta 132Boritas InvestmentAB Miklagård
LystaUtanede Bysamfällighet
Utanede 4191Hjk Rental AB
Gimo Torg 5


FastighetsAB i Lönhult
Långg. 42
747 43 GIMO


HSB i Gimo
Stationsg. 2
747 44 Gimo


Mj Gräsö Holding AB
Skolg. 8
747 41 GIMO


Nedre Olandsåns Vattenledningsföretag
Däcksta
747 95 Gimo


Östhammarshem
Vattentornet 1
747 43 GIMO

Annons:

Fastighetsägare i Gimo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gimo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gimo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gimo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gimo.

Fastighetsmäklare i Gimo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gimo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gimo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gimo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånare: 2688, år 2010

Här finns mer information om staden Gimo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.