Fastighetsbolag som har fastigheter i Fjärdhundra

Annons:
I Fjärdhundra finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fjärdhundra. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fjärdhundra. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fjärdhundra så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fjärdhundra så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fjärdhundra så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fjärdhundra. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fjärdhundra har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fjärdhundra

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fjärdhundra har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fjärdhundra. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fjärdhundra du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fjärdhundra kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fjärdhundra om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fjärdhundra. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fjärdhundra som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Hans Karlsson Uppland AB
Simtuna Berga 10Berta Monica Wessberg M.E.F.
TorstunaLägenhetsförmedling Sverige AB
Simtuna-råby 6Fastighetsbolaget Malmgården
Kyrkmalmsv. 46Heby 3:1
Simtuna Heby 6European Auto Parts I Sverige AB
Karlebyv. 30Katrinedals Väg Samf
Simtuna Gammelgården 1


D.Lindbergs Entreprenad
Simtuna-skensta 5
749 72 Fjärdhundra


Fastighetsbyrån Swedbank
Altuna-fröslunda 25
749 71 FJÄRDHUNDRA


Gammelgården 2:1
Frösthult Gästre 1
749 72 Fjärdhundra


HG:s Traktortjänst
Simtuna Västervad 18
749 71 FJÄRDHUNDRA


Härfsta Gård
Simtuna Härvsta 2
749 71 FJÄRDHUNDRA


Larsbo Samfällighetsförening
Storskogsv. 17
749 72 Fjärdhundra


Our Future Solution AB
Änderstav. 33
749 70 Fjärdhundra


Refvelsta Godsförvaltning AB
Altuna göksbo
749 71 FJÄRDHUNDRA


Stig Nyberg
Torstuna Vappeby 5
749 72 Fjärdhundra


Törnbergs VVS Fastighetsservice
Torstuna Holmsta 3
749 72 Fjärdhundra

Annons:

Fastighetsägare i Fjärdhundra

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fjärdhundra. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fjärdhundra från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fjärdhundra som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fjärdhundra.

Fastighetsmäklare i Fjärdhundra

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fjärdhundra så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fjärdhundra från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fjärdhundra riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fjärdhundra

Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Yta: 108,35 hektar
Invånare: 951, år 2010

Här finns mer information om staden Fjärdhundra.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.