Fastighetsbolag som har fastigheter i Enköping

Annons:
I Enköping finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Enköping. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Enköping. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Enköping så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Enköping så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Enköping så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Enköping. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Enköping har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Enköping

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Enköping har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Enköping. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Enköping du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Enköping kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Enköping om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Enköping. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Enköping som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.

Grönsöö Säteri AB
Kungs-husby grönsö slott
745 99 ENKÖPING


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kungsg. 28
745 31 ENKÖPING


Mäklarhuset
Kyrkog. 12
745 31 ENKÖPING


Mäklarringen
Kyrkog. 20
745 31 ENKÖPING


Rickling Fastigheter, Kjell
0171 - 316 88Riksbyggen
Källg. 9
749 35 ENKÖPING


Tandläkare Lena Hansson-Werner
Kristinag. 20
745 30 Enköping


Upplands Boservice AB
Ågatan 5
749 35 ENKÖPING

Annons:

Fastighetsägare i Enköping

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Enköping. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Enköping från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Enköping som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Enköping.

Fastighetsmäklare i Enköping

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Enköping så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Enköping från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Enköping riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Enköping

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånare: 21121, år 2010

Här finns mer information om staden Enköping.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.