Fastighetsbolag som har fastigheter i Ekolsund

Annons:
I Ekolsund finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ekolsund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ekolsund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ekolsund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ekolsund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ekolsund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ekolsund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ekolsund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ekolsund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ekolsund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ekolsund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ekolsund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ekolsund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ekolsund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ekolsund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ekolsund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Brukets Vägsamfällighet
Husby-sjutolft Ekolsund 54Åhuset Data i Västerås AB
Sjöv. 21Lundgren & Pettersson Fastighets AB
HusbyHammarsudds Fastighetsservice AB
UddvPlogell Rydbeck AB
Husby-sjutolfts-nibble 4


Blänkebo Gård
Litslena-hällby 19
749 50 Ekolsund


Förvaltningsbolaget Ekolsunds Slottswärdshus AB
HUSBY-SJUTOLFT EKOLSUNDS SLOTT
749 50 Ekolsund


Gz Alltjänst AB
Husby-sjutolft Verkesta 12
749 50 Ekolsund


Hammarsudd Tomtägarförening
Uddv. 16
749 50 Ekolsund


Hammarsudds Samfällighetsförening
Uddv. 16
749 50 Ekolsund


Per Robertson
Husby-sjutolft Hårby 7
749 50 Ekolsund


Raija Ohlin Fastigheter
Strömsäng
749 50 Ekolsund

Annons:

Fastighetsägare i Ekolsund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ekolsund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ekolsund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ekolsund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ekolsund.

Fastighetsmäklare i Ekolsund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ekolsund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ekolsund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ekolsund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ekolsund

Ekolsund är en småort i Enköpings kommun, belägen mellan Enköping och Bålsta i Husby-Sjutolfts socken vid Ekolsundsviken. Orten har fått sitt namn efter viken Ekoln som tidigare hade ett utlopp i övriga Mälaren här. Landhöjningen har dock gjort att sundet försvunnit.

Yta: 25 hektar
Invånare: 79, år 2010

Här finns mer information om staden Ekolsund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.