Fastighetsbolag som har fastigheter i Björklinge

Annons:
I Björklinge finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Björklinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Björklinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Björklinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Björklinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Björklinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Björklinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Björklinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Björklinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Björklinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Björklinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Björklinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Björklinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Björklinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Björklinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Björklinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Vendelsåns Vattenavledningsföretag 1965
Sandbywestern HB
Björklinge-Gränby 31Björklinge Vägförening
Melodigränd 1Cseke Bygg, AB
Frossarbo 19K Nyléns Fastigheter AB
Nordstigen


Björks Alltjänst
Björklinge-åsby 7
743 74 Björklinge


Egendomsmäklarna Uppsala AB
Örke 210
743 71 BJÖRKLINGE


Frumentum AB
Skuttunge-norrby 20
743 71 BJÖRKLINGE


Förskolan Barnasinnet
Lindgårdsv. 5
743 64 BJÖRKLINGE


Gillingboda Samfällighetsförening
Gillingboda 41
743 73 BJÖRKLINGE


Grönänge Samfällighetsförening
Ramsjö Backe 40
743 62 BJÖRKLINGE


Impt Bygg O Fritid AB
Näverv. 6
743 61 Björklinge


K M Schakt
Granbolundsv. 11
743 61 Björklinge


Källman Ing.Byrå, Jan
Genv. 14
743 61 Björklinge


Peter Janssons Åkeri
Askarbäck 7
743 71 BJÖRKLINGE


Pålsboda Gård
Pålsboda 35
743 72 Björklinge


Östervalls Förvaltning HB
Tygelv. 1
743 63 Björklinge

Annons:

Fastighetsägare i Björklinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Björklinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Björklinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Björklinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Björklinge.

Fastighetsmäklare i Björklinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Björklinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Björklinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Björklinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Björklinge

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånare: 3269, år 2010

Här finns mer information om staden Björklinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.