Fastighetsbolag som har fastigheter i Bålsta

Annons:
I Bålsta finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bålsta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bålsta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bålsta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bålsta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bålsta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bålsta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bålsta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bålsta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bålsta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bålsta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bålsta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bålsta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bålsta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bålsta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bålsta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Dragenzia Fastigheter AB
MjödvIdfjärdens Fastighetsbyrå KB
0280 - 430 50Asfalt Mark & Miljö 17 AB
SjövJonas Lundqvist Fastighets 2 AB
SjövM I B Fastighets AB
Stockholmsv


Bo I Småland AB
Draget Förvaltning AB
Mjödv. 6
746 50 Bålsta


Fastighetsbyrån Bålsta AB
Stockholmsv. 85
746 33 BÅLSTA


Håbo Marknads AB
Sköldv. 2
746 50 Bålsta


Håbohus AB
Mansängs Torg 1
746 32 Bålsta


Krägga Gårds Samfällinghetsförening
Brukets v. 24
746 93 BÅLSTA


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Bålsta
Vänersborgsv. 5
746 34 Bålsta


Nibro Residences AB
Hantverksv. 6
746 40 BÅLSTA


Pg Medical AB
Sjöv. 12
746 31 BÅLSTA


Skandiamäklarna Bålsta
Stockholmsv. 28
746 33 BÅLSTA


Vaxholms HW Konsult AB
Mjödv. 6
746 50 Bålsta

Annons:

Fastighetsägare i Bålsta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bålsta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bålsta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bålsta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bålsta.

Fastighetsmäklare i Bålsta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bålsta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bålsta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bålsta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bålsta

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånare: 14147, år 2010

Här finns mer information om staden Bålsta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.