Fastighetsbolag som har fastigheter i Bälinge

Annons:
I Bälinge finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bälinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bälinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bälinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bälinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bälinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bälinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bälinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bälinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bälinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bälinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bälinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bälinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bälinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bälinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bälinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Arnebo Gård och Fastighet AB
TunaBroby-Ubby Samfällighetsförening
Örnsätra Granhagen 4Grånsbodarnas Samfällighetsförening
Nyodlarv. 24Guwa AB
Kroksta 13Trollbäcken Målsta Isgrena Vägsamfällighet
MålstaOxsätra Åkerlänna Utveckling AB (Svb)
Oxsätra 502Äskelunda Samfällighetsförening
äskelundaLångsjöns Samfällighetsförening
Gysta 30Bälingeby Vägförening
FjärdingsvGysta-Björken-Jobsvall Samfälligh.För
Gysta


Ekema AB
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


Göran Jansson Fastighetsbyrå AB
Oxsätra 53
743 87 BÄLINGE


Nyvla Förvaltnings AB
Bälinge-nyvla 26
743 81 BÄLINGE


Samfällighetsföreningen Fogdarna
Fögderivägen 42
743 81 BÄLINGE


Ullbolsta Samfällighetsförening
Blackstalund 313
743 86 Bälinge

Annons:

Fastighetsägare i Bälinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bälinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bälinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bälinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bälinge.

Fastighetsmäklare i Bälinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bälinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bälinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bälinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bälinge

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånare: 2437, år 2010

Här finns mer information om staden Bälinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.