Fastighetsbolag som har fastigheter i Alunda

Annons:
I Alunda finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Alunda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Alunda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Alunda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Alunda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Alunda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Alunda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Alunda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Alunda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Alunda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Alunda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Alunda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Alunda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Alunda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Alunda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Alunda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Ramhälls Samfällighetsförening
RamhällCompages M HB
Albertinas v. 24Johannesdalsvägens Samfällighetsförening
Saringe BREDSÄTRAMarma Bil & Maskin
MarmaJonassons Transportförmedling AB
SkobyMagnus Snickare
SkyndelnJ. Hagman Fastighet AB
Ingvasta 127Hagalundsvägens Samfällighetsför
SaringeLg Hedenskogs Fastighet AB
Stavby Petterslund 130Campfastigheter AB
Ovanby 103


Alunda Sund 4:1
Sund 109
747 91 ALUNDA


Behov1 AB
Ekeby 21
747 92 Alunda


Karin Becker För Väskinge 3:1
BROGÅRDEN
747 92 Alunda


Stavby By Samfällighetsförening
Veterinär Anna Ebenhard
Häcklinge
747 93 ALUNDA


Wahlstrand & Son AB
Ekeby 41
747 92 Alunda

Annons:

Fastighetsägare i Alunda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Alunda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Alunda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Alunda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Alunda.

Fastighetsmäklare i Alunda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Alunda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Alunda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Alunda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Alunda

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånare: 2317, år 2010

Här finns mer information om staden Alunda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.