Fastighetsbolag som har fastigheter i Almunge

Annons:
I Almunge finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Almunge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Almunge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Almunge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Almunge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Almunge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Almunge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Almunge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Uppsala.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Almunge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Almunge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Almunge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Almunge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Almunge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Almunge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Almunge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Almunge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Uppsala.


Nybovägens Samfällighetsförening
NyboDaniel Ekman
AlmungeLindbäckens Samfällighetsförening
AlmungeKema Energi & Fastigheter
Långsjöv. 6Björkkulla-Gulungens Samfällighetsförening
Rasbo Björkkulla 18Idyll Fastighetsbyrå
Seglinge


AB J-Kem
Almunge-ösby Baddet 203
740 10 ALMUNGE


Ahlund Entreprenad AB
Almunge stora söderby 214
740 10 ALMUNGE


Demo Fastighetspartner i Småland AB
Almunge-söderby 20
740 10 ALMUNGE


Faringe Entreprenad AB
SOLVIK FARINGE
740 10 ALMUNGE


Faringe-Lundby Samfällighetsförening
Mosebod
740 10 ALMUNGE


Fastighets AB Hans Engström
Mogav. 17
740 10 ALMUNGE


Peter Sjögren Firma
Frösättra 305
740 10 ALMUNGE

Annons:

Fastighetsägare i Almunge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Almunge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Almunge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Almunge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Almunge.

Fastighetsmäklare i Almunge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Almunge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Almunge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Almunge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Almunge

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånare: 813, år 2010

Här finns mer information om staden Almunge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.