Fastighetsbolag som har fastigheter i Vega

Annons:
I Vega finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vega. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vega. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vega så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vega så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vega så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vega. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vega har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vega

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vega har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vega. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vega du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vega kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vega om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vega. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vega som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


M.Öbergs Fastighetsservice
PalandersScandrift HB
Oscars v. 51


Antero Kivilä AB
Söderhagsv. 12 B
136 49 Vega


Gräsvretens Lokaluthyrning HB
Nordostpassagen 23
136 49 Vega


Rubin Facilitetsservice
Måsöv. 24
136 49 Vega


Tuleo Holding AB
Söderhagsudden 26
136 49 Vega

Annons:

Fastighetsägare i Vega

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vega. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vega från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vega som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vega.

Fastighetsmäklare i Vega

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vega så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vega från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vega riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vega

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Vega.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.