Fastighetsbolag som har fastigheter i Vaxholm

Annons:
I Vaxholm finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vaxholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vaxholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vaxholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vaxholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vaxholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vaxholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vaxholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vaxholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vaxholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vaxholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vaxholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vaxholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vaxholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vaxholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vaxholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Berglunds Varv & Marina HB
Husholmsv. 10
185 94 Vaxholm


Dunvrets Elinstallationer AB
Snäckv. 4
185 34 Vaxholm


M-Ringen I Vaxholm AB
Ytterbyuddsv. 35
185 94 Vaxholm


Vasallen Vaxholm AB
Rindö Hamn By
185 41 Vaxholm

Annons:

Fastighetsägare i Vaxholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vaxholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vaxholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vaxholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vaxholm.

Fastighetsmäklare i Vaxholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vaxholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vaxholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vaxholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vaxholm

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånare: 4 857, år 2010

Här finns mer information om staden Vaxholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.