Fastighetsbolag som har fastigheter i Vallentuna

Annons:
I Vallentuna finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vallentuna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vallentuna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vallentuna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vallentuna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vallentuna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vallentuna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vallentuna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vallentuna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vallentuna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vallentuna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vallentuna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vallentuna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vallentuna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vallentuna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vallentuna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Fastighetsbyrån Vallentuna
Tuna Torg 4 D
186 23 Vallentuna


Kalium Fastighetsförvaltning AB
Odonv. 5
186 45 Vallentuna


Vallentuna Företagsby AB
Hjälmstav. 8
186 41 Vallentuna


Vallentuna Glasmästeri AB
Olsborgsv. 15
186 41 Vallentuna

Annons:

Fastighetsägare i Vallentuna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vallentuna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vallentuna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vallentuna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vallentuna.

Fastighetsmäklare i Vallentuna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vallentuna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vallentuna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vallentuna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vallentuna

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånare: 29 519, år 2010

Här finns mer information om staden Vallentuna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.