Fastighetsbolag som har fastigheter i Väddö

Annons:
I Väddö finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Väddö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Väddö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Väddö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Väddö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Väddö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Väddö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Väddö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Väddö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Väddö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Väddö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Väddö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Väddö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Väddö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Väddö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Väddö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Karl Peters Fastighets, AB
ElmstaRescuerent AB
Hantverksv. 5Sowulo AB
Salnövägen


Björkögården
Väster Edsvik 28
764 92 Väddö


Elmsta Ortens Måleri, AB
Linv. 4
764 30 Väddö


Förenade Solhem Kooperativa Hyresrättsförening
Gåsviksv. 67
Väddö


M. Lundqvist Fastighetsservice
Tivängsvägen 26
764 91 VÄDDÖ


Massums Vägsamfällighet
Massum Skaten 36
764 93 VÄDDÖ


Mbbe Glas Och Ekonomi
Norrtäljev. 3
764 30 Väddö


Senneby-Östernäs Samfällighetsförening
Sennebyv. 151
764 92 Väddö


Skebo Handel Ek för
Massum Skaten 30
764 93 VÄDDÖ


Wahlgren Produktion AB
Östernäs
764 92 Väddö

Annons:

Fastighetsägare i Väddö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Väddö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Väddö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Väddö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Väddö.

Fastighetsmäklare i Väddö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Väddö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Väddö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Väddö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Väddö

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånare: 3000, år 2010

Här finns mer information om staden Väddö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.