Fastighetsbolag som har fastigheter i Uttran

Annons:
I Uttran finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Uttran. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Uttran. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Uttran så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Uttran så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Uttran så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Uttran. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Uttran har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Uttran

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Uttran har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Uttran. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Uttran du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Uttran kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Uttran om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Uttran. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Uttran som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Riddarstigen AB
Sandstuguv. 2 ARobert & Ku Holding AB
Bergtorpsv. 3Stefan Wennerholm Kontorsfastighet AB
SöderbyGetryggens Samfällighetsförening
AxelsRetagrund AB
Malmsjöv. 3 ARdf Invest AB
Bergtorpsv. 3Pv Fastigheter Sweden AB
Bergtorpsv. 3Norra Gnisvärds Samfällighetsförening
Strandv. 29R. Kulhan Fastigheter AB
Bergtorpsv. 3Sw Grangärde AB
Söderby


Gerne Fastighetsförvaltning AB
Skolv. 14
147 63 UTTRAN


SkyltAnders AB
Crusebjörns v. 5 A
147 63 UTTRAN


Strandbackens Samfällighetsförening
Strandbacken 14
147 63 UTTRAN

Annons:

Fastighetsägare i Uttran

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Uttran. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Uttran från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Uttran som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Uttran.

Fastighetsmäklare i Uttran

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Uttran så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Uttran från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Uttran riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Uttran

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Uttran.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.