Fastighetsbolag som har fastigheter i Tungelsta

Annons:
I Tungelsta finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tungelsta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tungelsta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tungelsta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tungelsta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tungelsta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tungelsta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tungelsta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tungelsta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tungelsta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tungelsta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tungelsta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tungelsta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tungelsta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tungelsta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tungelsta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Sjd Måleri AB
Längdhoppsv. 10Flaggstångsspecialisten Stockholm AB
StavsvHuddinge Mark Teknik AB
Södertäljev. 132Etk-Service AB
DaggrosvVäländans Samfällighetsförening
Väländabacken


Fl Fastighetsservice & Larmteknik AB
Stavsv. 44
137 92 TUNGELSTA


Grape Konsult & Teknik AB
Lavev. 7
137 56 TUNGELSTA


Hemfosa Hages Samfällighetsförening
Pl 7000
137 93 Tungelsta


Nibble Uthyrning
Gransättra
137 92 TUNGELSTA


Stig Carlsson Handelsträdgård
Frideborgsv. 6
137 54 TUNGELSTA


Tegbo Elmontage AB
Södertäljev. 113
137 93 Tungelsta


Tungelsta Företagstjänst AB
Södertäljevägen 61
137 56 TUNGELSTA


Violens Samfällighetsförening
Diskusv. 25
137 56 TUNGELSTA

Annons:

Fastighetsägare i Tungelsta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tungelsta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tungelsta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tungelsta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tungelsta.

Fastighetsmäklare i Tungelsta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tungelsta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tungelsta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tungelsta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tungelsta

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånare: 4 257, år 2003

Här finns mer information om staden Tungelsta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.