Fastighetsbolag som har fastigheter i Tumba

Annons:
I Tumba finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tumba. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tumba. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tumba så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tumba så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tumba så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tumba. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tumba har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tumba

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tumba har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tumba. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tumba du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tumba kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tumba om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tumba. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tumba som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Vreta Bygg Och Plattsättning AB
Långsvängen 33


Arento AB
Tunagårdsv. 1 -3
147 43 Tumba


Botkyrkabyggen, AB
08 - 530 693 00Tumba Folkets Hus
Scheelev. 41
147 31 TUMBA


Tumbascenen
Utbildningsv. 2
147 40 TUMBA


Wase VVS AB
Tegnérsv. 11
147 31 TUMBA


Wärn & Bråk Musik AB
Bruksv. 6 B
147 43 Tumba

Annons:

Fastighetsägare i Tumba

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tumba. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tumba från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tumba som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tumba.

Fastighetsmäklare i Tumba

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tumba så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tumba från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tumba riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånare: 37 852, år 2010

Här finns mer information om staden Tumba.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.