Fastighetsbolag som har fastigheter i Trångsund

Annons:
I Trångsund finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Trångsund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Trångsund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Trångsund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Trångsund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Trångsund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Trångsund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Trångsund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Trångsund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Trångsund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Trångsund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Trångsund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Trångsund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Trångsund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Trångsund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Trångsund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Hyresfastighetsfonden 2010 Nummer 1 AB (Publ)
Hemvis AB
Branta Backen 34Stortorps Brygga Ek. För.
HagenvLarsof Fastighet AB
Hammartorpsv. 29 FRösunda Samfällighetförening
N. Mörtviksv. 6


Edbo Samfällighetsförening
Edbov. 61
142 63 TRÅNGSUND


Fastighetsbolaget Spelaren 3 AB
Miob Properties AB
Trångsundsv. 39
142 63 TRÅNGSUND


Skandiamäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Trångsundstorget 1
142 60 Trångsund


T. Qvist Fastighets AB
Stortorpsv. 73
142 65 TRÅNGSUND


Teama Teknik AB
Aniarav. 23
142 63 TRÅNGSUND


Ullehöjd AB
Nytorpsv. 5 C
142 63 TRÅNGSUND

Annons:

Fastighetsägare i Trångsund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Trångsund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Trångsund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Trångsund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Trångsund.

Fastighetsmäklare i Trångsund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Trångsund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Trångsund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Trångsund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Trångsund

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånare: 9 912, år 2011

Här finns mer information om staden Trångsund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.