Fastighetsbolag som har fastigheter i Täby

Annons:
I Täby finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Täby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Täby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Täby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Täby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Täby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Täby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Täby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Täby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Täby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Täby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Täby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Täby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Täby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Täby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Täby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Eminenta
Polygonv. 15
187 66 Täby


Koch B-M Fastighetsbyrån AB
Eskaderv. 18
183 54 TÄBY


Lafina AB
Hörnåkersv. 10
183 65 TÄBY


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Täby
Esplanaden 6
183 39 Täby


Magnusson Mäkleri Täby AB
Eskaderv. 4
183 54 TÄBY


Mats Jönis Byggkonsult AB
Tjäderv. 61
187 43 TÄBY


Täby Fastighets AB
Stationsv. 13
187 30 TÄBY

Annons:

Fastighetsägare i Täby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Täby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Täby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Täby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Täby.

Fastighetsmäklare i Täby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Täby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Täby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Täby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Täby

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånare: 61 2722, år 2010

Här finns mer information om staden Täby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.