Fastighetsbolag som har fastigheter i Svartsjö

Annons:
I Svartsjö finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svartsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svartsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svartsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svartsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svartsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svartsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svartsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svartsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svartsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svartsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svartsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svartsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svartsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svartsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svartsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Soleil Du Nord AB
Ricksättrav. 135Stall Skoghem KB
Skoghemsv. 22AB Ses Hom
Skoghemsv. 6Skänningepotatis AB
TorslundavPrästnibbla FastighetsAB
Prästnibbla Gård 4


Brukets Samfällighetsförening
Bruket
Svartsjö


Ekbackens Rör AB
Nibblenäsv. 22
179 95 SVARTSJÖ


Hilleshögby Samfällighetsförening
Prästnibblev. 36
179 96 Svartsjö


Nibbla Samfällighetsförening
Skogsbrynsv. 9
179 95 SVARTSJÖ


Nyvana Nordic AB
Kungsbryggan 14
179 95 SVARTSJÖ


Sambostäder AB
Ricksättrav. 135
179 95 SVARTSJÖ


Solpotatis i Laholm AB
Torslundav.
179 96 Svartsjö


Tårtcafet På Svartsjö Slott
Svartsjöv. 2
179 95 SVARTSJÖ

Annons:

Fastighetsägare i Svartsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svartsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svartsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svartsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svartsjö.

Fastighetsmäklare i Svartsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svartsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svartsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svartsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svartsjö

Svartsjö är en småort på Färingsö i Sånga socken i Ekerö kommun. Orten var tingsplats i Färentuna härad.

Yta: 27 hektar
Invånare: 120, år 2010

Här finns mer information om staden Svartsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.